O nama

Genopharm, kompanija koja je posvećena pružanju rešenja za personalizovanu zdravstvenu zaštitu, uspela je da uspostavi saradnju sa vodećim kompanijama u svetu u oblasti genetike, kao i u oblasti razvoja profesionalnih testova za brzo određivanje željenih vrednosti iz krvi.

Prateći savremene tokove u medicini, a uz konsultacije sa našim lekarima, učinili smo dostupnim najsavremenije dijagnostičke metode uz nadu da će im ove napredne promene pomoći u naporima da pomognu svojim pacijentima.

Genopharmu je drago da kao partner sa Laboratorijom Eurofines Genoma plasira, između ostalih genetskih testova i PrenatalSafe, neinvazivni prenatalni test, koji je superioran u odnosu na druge generacije neinvazivnih testova, kao i na sve ostale testove iste generacije. Nadamo se da ćemo kroz naše partnerstvo sa Laboratorijom Eurofines Genoma uspostaviti značajne napredne promene i pomoći onkolozima (OncoNext testovi) i ginekolozima (NIPT testovi, Endometriome, GeneScreen…) u njihovim naporima da pruže najbolju zdravstvenu uslugu svojim pacijentima.

Stručnost i ozbiljnost kojom pristupamo genetici - danas najuzbudljivijoj grani medicine, prepoznata je i u kompaniji "Agendia", lideru u oblasti genomskog testiranja. Tokom 2019.godine smo postali njihovi regionalni zastupnici tako da  su MammaPrint i BluePrint, testovi koji se već nekoliko godina u Evropi rutinski koriste kod pacijentkinja sa novo dijagnostikovanim karcinomom dojke, postali dostupni kako u Srbiji, tako i u čitavom regionu.

Posvećenost zdravlju žena smo potvrdili uvođenjem sada nezaobilaznim brzim testovima Actim Prom i Actim Partus, kao i preuzimanjem programa za kontracepciju evropskog lidera u ovoj oblasti – EUROGINE, koja u je razvila najsavremenije bakarne spirale sa srebrnim i zlatnim jezgrom i kao takva podigla oblast kontracepcije na viši i jedinstven nivo.